logo gewoon gaaf

Speciaal voor kinderen van 0-18 jaar zijn de diensten van M.A.M. de Bakker Mondhygiëniste in Zaanstad afgestemd op de "Gewoon-Gaaf" methode van het Ivoren-Kruis. Gewoon Gaaf is een gaatjes preventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. Doet u mee?

M.A.M. de Bakker Mondhygiëniste in Zaanstad heeft zich aangesloten bij de "Gewoon Gaaf" methode van het Ivoren-Kruis. Uit wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes kan leiden. Wilt u ook een gaaf gebit voor uw kind en dat deze met een gezonde mond opgroeit? De Gewoon Gaaf-methode voor kinderen van 0-18 jaar helpt daarbij. Onder begeleiding van de praktijk kunt u samen met uw kind het gebit gaaf en de mond gezond houden. Wij doen dit door het opstellen van een persoonlijk behandelplan dat gericht is op het gebit en de leeftijd van uw kind(eren). De door de praktijk geleverde mondzorg wordt voor kinderen tot 18 jaar via de basisverzekering voor 100% vergoed. Gewoon Gaaf toch?

Wilt u meer weten? U kunt de publicatie van de "Gewoon Gaaf" methode op de website van het Ivorenkruis bereiken via onderstaande link.

Contact

Parkzicht 47 BO,
1541 JZ  Koog aan de Zaan.
Tel.: 06 - 44 95 62 31
Email: annemiek@mondzorgmamdebakker.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak:
Maandag t/m Vrijdag, ook s'avonds
Zaterdag

Lid van

logo nvm medium

logo ivorenkruis medium

logo krm medium

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.