REFERENTIES

"Na  jarenlang geworstel met diverse mondhygiënisten bij Annemiek terecht gekomen. Vanaf de eerste behandeling ontzettend tevreden. Annemiek behandelt met zorg, aandacht en rust. Ik heb nooit meer stress ervaren wat ik vroeger altijd had als ik weer  "moest" . Sterker nog ik ga tegenwoordig graag naar de mondhygieniste. Ook de praktijk is erg mooi en ruim en prettig te verblijven."

"Door de deskundigheid van Annemiek heb ik de behandelingen als positief ervaren, geen pijn. Annemiek legt alles stap voor stap uit."

"Ik kan simpel aangeven dat ik reuze tevreden ben met de wijze waarop ik behandeld wordt. Mijn gebit is een heel stuk opgeknapt en heerlijk rustig. De locatie van de praktijk is goed gekozen ivm parkeergelegenheid."

"Ik ben al jaren patient van Annemiek en zeer tevreden over de behandelingen.
De praktijk ziet er prima uit en ook schoon. Kan alleen een goede beoordeling geven."

"Uitstekende mondhygieniste. Is zorgvuldig en alert op veranderingen van gebit en tandvlees."

"Snelle en professionele gebitsreiniging. Geen wachttijden, tot nu toe steeds netjes op tijd geholpen, wat een grote plus is net als de flexibele afsprakenregeling, zodat je je gebit kunt laten verzorgen wanneer het je het beste uitkomt. Zeker een aanrader."

"Wij worden altijd prima door jouw behandeld en zijn daar ook dan zeer tevreden over. Altijd op keurig op tijd en altijd een goed schoon gebit in een prettige sfeer en zo nodig wordt er een duidelijk overleg tussen patiënten en Annemiek de Bakker gevoerd zodat er geen verassingen zijn. Wij zijn zeer tevreden dus.....!"

"Annemiek is al vele jaren mijn mondhygiëniste. Ze is altijd heel geduldig en legt alles goed uit Aan alles merk je dat ze hart voor de tand heeft!"

"Een fijne praktijk, waar rust uitstraalt. Annemiek heeft met veel aandacht en zorg het voor elkaar gekregen dat er geen operatie nodig was aan me tandvlees. Dus héél tevreden."

"Onze gebitsbehandelingen worden professioneel/kundig en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. De praktijkruimte is modern en netjes ingericht."

"De praktijk  ziet er schoon en verzorgd uit en de behandeling is altijd prettig en doelmatig dankzij haar secure zorg. Kan ik aan iedereen aanbevelen!"

"Ik zit al zeker tientallen jaren bij mondhygienist Annemiek Bakker naar volle tevredenheid. Annemiek geeft goede adviezen, luistert naar de patiënt en doet meer dan haar uiterste best om de beste behandeling te geven. Zelf heb ik last van parodontitis en mag geregeld naar Annemiek toe. Bewaken dat mijn gebit behouden blijft is natuurlijk aan mezelf maar zeker de credits voor Annemiek. Helaas ben ik door een terugval de laatste periode wat kiezen verloren en was mijn gebit slechter aan het worden, erfelijk aangelegd, pockets tot aan 10! Na diverse behandelingen, een bacterie-test vervolgd door een antibiotica zijn mijn pockets nu goed, op 3 kiezen na. Maar lang niet zo slecht als 10. Dus op naar de 0. Annemiek heeft mijn gebit weer geholpen. Als ik last denk te hebben kan ik altijd een belletje plegen en word ik weer snel geholpen. Ik ga met plezier naar Annemiek toe."

"Ik kan met zekerheid zeggen dat ik mijn volledige gebit nog heb dankzij de goede zorgen van mondhygienist Annemiek Bakker." 

"De nieuwe praktijk waar Annemiek zit is goed bereikbaar met OV en eigen vervoer. Parkeren geen probleem. De praktijk binnen is erg mooi, schoon, ruimtelijk en voelt zeer goed aan."

"Wij zijn reeds jaren cliënt bij mondhygiëniste Annemiek Bakker. Over de wijze van behandeling zijn wij uiterst tevreden.
De rustige wijze waarop zij haar praktijk uitoefent ervaren wij als zeer prettig. Dat haar royale en rustgevende praktijkruimte hierbij ook telt is mooi meegenomen. Annemiek is een correcte dame die haar afspraken na komt. Kortom een aanrader."

"Ik ben altijd heel goed behandeld bij jouw in de praktijk. De nieuwe locatie in koog aan de zaan is een toplocatie met genoeg parkeerruimte wat ik heel fijn vind. Je overlegd altijd goed met me over het verloop van een behandelplan als dat nodig is en bent toch niet dwingend in je werkwijze en laat mij rustig beslissen. Ik hoop nog veel jaren in je praktijk te komen."

"Sinds de eerste maal dat ik kwam, heb ik u ervaren als een goede mondhygiëniste. U verzorgt mijn mond uiterst nauwkeurig. U bent heel open naar uw patiënten, en geeft goede adviezen. In de periode dat ik behandeld werd voor implantaten heeft uw de wond(en) voorzichtig, maar wel heel goed schoon gehouden."

© Copyright 2020 M.A.M. de Bakker Mondhygiëniste

Disclaimer:

Op deze website staat algemene informatie. Wilt u persoonlijk advies dan helpen wij U graag. Belt U de praktijk voor het maken van een afspraak. De informatie op de website is zo betrouwbaar als mogelijk gemaakt. M.A.M. de Bakker Mondhygiëniste aanvaard geen enkele aansprakelijkheid indien U bij afwijking van deze betrouwbaarheid schade ondervindt.